Voetbalschoenen Sale Online -De heer Golden Globe Messi en Cristiano errenzhuan - Ronaldo
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

Als u denkt over de belangrijkste doelen in Goedkope Voetbalshirts de afgelopen jaren, het antwoord lijkt te zijn eindeloos. In deze fase van het seizoen, is het onwaarschijnlijk dat deze klassieke score te bereiken, maar dit seizoen zijn er een aantal spelers scoorde het beslissende doelpunt. Die vervolgens hun team scoorde nog het belangrijkste doel.

We zijdeachtige Mr. errenzhuan Messi Voetbalschoenen Sale Online en Cristiano Ronaldo - beginnen, ze zijn wekelijks ververst scoren record. Single op het aantal doelpunten dit seizoen, Messi is niet echt zijn best, en hij lijkt geen bepaald doel waarde te hebben. Messi heeft 10 competitiedoelpunten, andere spelers van Barca hebben ook een heleboel bal goed voor (een totaal van 31 goals Barcelona).

C Ronaldo onoverwinnelijk staat blijft, zijn doel in RONALDO 7 Voetbalshirts de overwinning van Real Madrid meer dan vaak, velen zijn als deze. Portugese verbazingwekkende 20 competitiedoelpunten om het team directer alleen helpen kreeg 2 punten. Natuurlijk, wanneer de met sterren bezaaide team, hun team kan altijd gemakkelijk te winnen.

Hoe dan ook, zonder die belangrijke spelers scoren, veel teams zullen slechte situatie worden - als de twee La Liga reuzen zonder hun superster. http://www.voetbalshirtss.com/





:: برچسب‌ها: RONALDO 7 Voetbalshirts ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 آذر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: